Over ons

.


Wij zijn de zonen van bakker Meijer, de eigenaar van Broodhuys Meijer in Buitenveldert, Amsterdam. Als zonen willen wij de bakkerij in een nieuw jasje steken. Om deze reden zijn wij in 2018 gestart met een online bezorgdienst in de buurt Randwijck, Amstelveen. Tegelijkertijd willen wij het ambachtelijke gevoel uit de huidige bakkerij behouden. Dit doen wij onder andere door onze bestellingen uit te rijden met onze bakfiets, net zoals dit vroeger ging. Daarnaast worden je bestelde producten ‘s ochtends vroeg op authentieke wijze geproduceerd. Bij ons besteld betekent daarom gegarandeerd de meest verse producten bij jou thuis afgeleverd.

Waar wordt je brood gemaakt?

Onze ambachtelijke bakkerij en winkel bevindt zich op de Kastelenstraat 171 in Buitenveldert, Amsterdam. Hier wordt het brood iedere ochtend door onze bakkers gemaakt op de manier zoals het hoort, en zonder toevoegingen en hulpstoffen. De bakkerij bestaat al sinds de vorige eeuw en is in 2012 overgenomen door de familie Meijer. Het starten van de online bezorgdienst was een nieuwe stap voor de Bakkerij.

Wat kun je van ons verwachten?

Bij ons besteld betekent altijd 100% vers. ‘s Ochtends vroeg worden je bestelde producten bereid door onze bakkers en door onze bezorgers met de bakfiets aan huis afgeleverd. Verser kan je ontbijt dus niet zijn. Wij leveren 7 dagen week, en voor 22:00 uur besteld is altijd de volgende ochtend vóór 7:30 uur in huis. Daarnaast wordt je bestelling al vanaf €5,- gratis thuisbezorgd!

Kan ik mijn brood ook in de winkel ophalen?

Uiteraard kun je alle verse producten uit de webshop ook in onze winkel vinden. De winkel “Broodhuys Meijer” ligt naast de bakkerij op de Kastelenstraat 171, Amsterdam. Onze winkel is geopend van maandag t/m zaterdag van 7:00 tot 16:00 uur. Naast onze webshop kun je dus ook je verse brood en andere producten uitzoeken in de winkel. Daarnaast willen wij het binnenkort mogelijk maken om online bestellingen in de winkel op te kunnen halen. Zo kun je in de toekomst naast bezorging aan huis ook gratis bestellingen afhalen in de winkel van Broodhuys Meijer.

Wil je nog meer weten?

Wil je nog meer weten over onze producten of bakkerij? Of heb je een andere vraag, suggestie of opmerking? Via het contactformulier kun je een bericht achterlaten in onze webshop. Je vraag wordt zo snel mogelijk door ons beantwoord.

Nog niet genoeg?

Bekijk de foto’s hieronder om te zien hoe jouw bestelling elke ochtend vers wordt klaargemaakt door onze bakkers!